Vi är ECP AirTech.

Om oss


ECP Airtech är ett Miljöteknikföretag verksamma inom rening av luft och gas, framför allt inom kraft- och energiproduktion, papper- och massaindustrin och stål- och gruvindustrin.

Samtliga anställda har lång och gedigen branscherfarenhet efter att jobbat i välkända företag som bland annat Svenska Fläkt, Alstom och Envipower.
Vi har lokalkontor i Sundsvall, Gävle, Västerås, Piteå och Kungsbacka. Hela Sverige är vårt arbetsområde och vi gör även avstickare för uppdrag i vårt grannland Norge.

Vår starkaste drivkraft är att ha kul på jobbet. Vi finner stor inspiration när vi i nära samarbete med våra kunder kan erbjuda modern teknik som kombineras med miljömässigt ansvar och ekonomisk effektivitet.

Vi ligger högt upp i värdekedjan


Vår ambition är att ligga högt upp i värdekedjan där vår kunskap och erfarenhet ska resultera i att varje arbetad timme skapar mycket värde, både för våra kunder och våra anställda. Det är en väldigt viktig hörnsten i vår verksamhet. Av den anledningen innehåller vår produktportfölj allt från kompletta filteranläggningar med utsläppsgarranti, service- och underhållsarbeten och reservdelar till uppgraderingar och kvalificerade processutredningar.

Du kan alltid vända dig till oss oavsett vad problemet är på er filteranläggning eller om du vill diskutera en helt ny anläggning.


Fjall 2Fjall 2
Fjall 2
Skog 1Skog 1
Skog 1

Framtidens hållbarhet i fokus


Vårt mål är att tillsammans med vårt finländska systerföretag ECP Oy och strategiskt utvalda samarbetspartners vara en ledande aktör på den Nordiska marknaden och hjälpa våra kunder att uppnå nuvarande och kommande myndighetskrav.

Tack vare vårt engagemang för ett hållbart arbete och ständiga förbättringar resulterar vårt jobb i en del av vårt varumärke, ”Green Solutions”. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss!